Åpningstider


Sørbø:Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag kl. 10 til 19, lørdag kl. 10 til 16

 

 

Til leie 220 kv.meter butikklokaler i Stavanger sentrum

Ledige lokaler i Stavanger sentrum: 220 kv.meter butikklokaler i 1. etasje inngang fra Østervåg 380 kv.meter butikk/kontor/service lokaler i 2. etasje direkte inngang fra gatenivå Sølvberggaten

Til leie 220 kv.meter butikklokaler i Stavanger sentrum

Ledige butikklokaler i Stavanger sentrum

 

Østervåg 8-10/Sølvberggaten 19 er en av Stavanger sentrums større forretningseiendommer hvor det har vært virksomhet siden 1899.

Beliggenheten er sentrums beste, med stor kundefrekvens, og nærhet til parkeringshus, buss, båt og jernbane.

 

Lokalet i 1. etasje har direkte egen inngang fra Østervåg, med gode vindusflater som gir meget god eksponering.  Inngangspartiet har takhøyde på over 5 meter og øvrig takhøyde er på ca. 2.70 meter.  Lokalet er klargjort for overtakelse og kan overtas som "white box" eller innredes  og utstyres efter ønske.

Nabobutikk er Sørbø dameundertøy, Sørbø driver butikk for dameundertøy og badetøy og tilbehør i del av 1. etasje. Se link til nettside.

Det kan lages direkte gjennomgang mellom butikkene.

 holgersen_butikklokale_utleie

Lokalet i 2. etasje har inngang ved trapp og heis fra butikker i 1. etasje, og egen inngang fra Sølvberggaten/Sølvbergtorget.  Lokalet er klart for overtakelse og innredes efter ønske.

Universellt utformet inngangsparti.  Lokalet har mange bruksmuligheter, har gode vinduer som gir mye lys.  Takhøyden varierer fra ca. 2.30 meter til

2.70 meter i hovedareal.

 

Sølvbergtorget er planlagt opprustet til en attraktiv møteplass, med servering og butikker og "torg".  Dette ligger rett i fortsettelsen av inngang til lokalet.

 

Huset er fullventilert med friskluft og oppvarming.  Det er heis.

 

Lokalene leies ut enkeltvis eller samlet.  Det kan påregnes langsiktige avtaler, og gunstige kostnader for energi, renovasjon og avgifter.

 

Lokalene presenteres av Ole Kristian Bekkedal, Retailpartner AS, okb@retailpartner.no, se link til nettside, og av Paul F. Brekklund, Holgersen Eiendom AS, paul.brekklund@holgersen.no, se kontaktinfo.

 

 

 

 


Tilbake Tilbake     Tips en vennTips en venn
 
Design by InBusiness | Powered by i-tools.no