Åpningstider


Sørbø:Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag kl. 10 til 19, lørdag kl. 10 til 16

 

 

Til leie ca. 350 kv.meter butikk/service/helse

Ledige lokaler i Stavanger sentrum: Ca 350 kv.meter butikk/kontor/service lokaler i 2. etasje direkte inngang fra gatenivå Sølvberggaten, god profilering mot Østervåg med stort vindu til gågate, klar til innflytting, rimelig husleie

Til leie ca. 350 kv.meter butikk/service/helse

Ledige butikklokaler i Stavanger sentrum

 

Østervåg 8-10/Sølvberggaten 19 er en av Stavanger sentrums større forretningseiendommer hvor det har vært virksomhet siden 1899.

Beliggenheten er sentrums beste, med stor kundefrekvens, og nærhet til parkeringshus, buss, båt og jernbane.

 

I 1. etasje, Katharina i Østervåg 8, er det reiseeffekter, vesker, sko og tilbehør.  

Nabobutikk er Sørbø dameundertøy, Østervåg 10,  Sørbø driver butikk for dameundertøy og badetøy og tilbehør i del av 1. etasje. Se link til nettside.

 holgersen_butikklokale_utleie

Lokalet i 2. etasje har inngang ved trapp og heis fra butikker i 1. etasje, og egen inngang fra Sølvberggaten/Sølvbergtorget.  Lokalet er klart for overtakelse og innredes efter ønske.  Det er stort utstillingsvindu i 1. etasje mot Østervåg for profilering av virksomhet i 2. etasje.

Universellt utformet inngangsparti.  Lokalet har mange bruksmuligheter, har gode vinduer som gir mye lys.  Takhøyden varierer fra ca. 2.30 meter til

2.70 meter i hovedareal.

 

Sølvbergtorget er planlagt opprustet til en attraktiv møteplass, med servering og butikker og "torg".  Dette ligger rett i fortsettelsen av inngang til lokalet.

 

Huset er fullventilert med friskluft og oppvarming.  Det er heis.

 

Lokalene leies ut enkeltvis eller samlet.  Det kan påregnes langsiktige avtaler, og gunstige kostnader for energi, renovasjon og avgifter.

 

Lokalene presenteres av  Paul F. Brekklund, Holgersen Eiendom AS, paul.brekklund@holgersen.no, se kontaktinfo.

 

 

 

 


Tilbake Tilbake     Tips en vennTips en venn
 
Design by InBusiness | Powered by i-tools.no